In het nieuws

Op het NOS nieuws:

Onderzoek herstel patiënten met langdurige psychotische aandoening, mmv onze Lentis Research. Herstel is wel degelijk mogelijk https://www.youtube.com/watch?v=rx5g78MuQR4


Jonx.nl is vernieuwd We zijn live! De nieuwe jonx.nl is sinds vandaag te bezoeken. We hebben er anderhalf jaar hard aan gewerkt, in samenwerking met ruim twintig behandelaren, de cliëntenraad, directie van Jonx, designbureau Blixx, webbureau Pronamic en vier tekstschrijvers. Met als resultaat een frisse toegankelijke website, waarmee zowel kinderen en jongeren als ouders en verwijzers gemakkelijk bij de juiste informatie terechtkomen. En daar zijn we blij mee! Want onze websites hebben veel maatschappelijke waarde (via bijvoorbeeld de vraag ‘Wat is ADD?’ komen maandelijks 1.400 mensen bij jonx.nl terecht!). We zijn enorm tevreden en trots op het eindresultaat.

Wijkrestaurants Lentis weer open! Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft afgelopen zaterdag de horeca de deuren weer geopend. Onze wijkrestaurants volgen dit voorbeeld en zijn vanaf vandaag, 7 juni, weer open. Vanzelfsprekend hanteren wij de regels van het RIVM. Voor de openingstijden en andere wetenswaardigheden verwijzen we naar de website www.wijkrestaurantslentis.nl Onze teams verheugen zich erop jullie weer te verwelkomen!


Expositie Folkerts in Ontmoetingskerk te bezichtigen op film Vanaf 14 april 2021 hangt het werk van Jan-Jaap Folkerts in de Ontmoetingskerk in Zuidlaren. Door de coronamaatregelen zijn de werken helaas nog niet in persoon te bewonderen. Voor de liefhebber maakten we een filmpje waarin de kunstenaar ons zelf rondleidt achter de gesloten kerkdeuren. Zijn schilderingen zullen ongeveer een half jaar te bezichtigen zijn.